Facebook откроява годежите и браковете, като ги слага редом с рождените дни

0
16

Facebook откроява важните индивидуални събития като годеж, поставяйки ги редом до известията за рождени дни.

Опцията се нарича “Weddings and Celebrations” и новото, което въвежда, е всички годежи и бракове да се появяват на главната страница във Facebook, като рождените дни. До тях обаче няма да има подаръче, а сърчице.

Ако и двамата са Ви приятели в социалната мрежа, можете да пишете и на двамата поотделно директно от известието, както е с рождените дни, а ако само единият е приятел с Вас, отново директно от същото място можете да поискате приятелство на половинката му/?.

48 часа ще седи известието за промяната в семейния статус, за да позволи на повече хора да го видят. Ако пък потребителят има повече познати, сменили статуса си, двойките ще се завъртат всеки път, когато основната страница се отвори, отново както е с рождените дни. Ако пък на някои, бившите, например, не им харесват известията, могат да ги изтриват.

Иконките във Facebook за еднополовите връзки също излезе като нова опция като таймлайн икони за хомосексуалните бракове. В зависимост от двойката, иконката показва две мънички булки или два мънички младоженеца.

Ако, обаче, двойка гейове или лесбийки са постнали за брака си преди въвеждането на опцията, традиционните булка и младоженец ще се покажат, независимо от пола на сгодените.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари