Facebook отново обновяват изгледа на снимките ни

1
46

Facebook многократно са променяли начина, по който изглеждат снимките в акаунтите ни и процесът едва ли ще приключи някога. Този път промяната е главно естетическа. Новият изглед ще показва всичките ни снимки на една страница, така че приятелите ни да ги харесват и коментират по-лесно.

Ако снимките в профила си изглеждат непроменени, това е защото обновяването отнема доста време. Докато промяната достигне всичките 995 милиона потребители на социалната мрежа ще минат няколко седмици. Все пак, ако вече сте заинтригувани, вижте изображението по-долу, което показва по какъв начин ще изглеждат снимките ни скоро.

Друга малка промяна в раздела със снимките е, че сега отбелязаните имена в снимките включват в скоби и броя на снимките в профила на съответния потребител, на които присъстват. Тези скоби са, също така, и връзка, която директно ще ни насочи към страницата със снимките на съответния отбелязан потребител.

От Facebook отбелязват също, че новият дизайн ще ни позволява да разглеждаме по-големи снимки, които запълват страницата когато натиснем раздела Photos в горната част на Timeline.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари