Facebook прави снимките по-големи и по-бързи

1
31

Facebook пуска нова подобрена версия на популярното си приложение Photos. Подобренията са увеличаване бързината на приложението и размера на снимките, и промяна на изгледа. Това съобщи днес социалната мрежа.

Размерът на снимките е увеличен от 720 пиксела на 960 пиксела и те се зареждат два пъти по-бързо. „Сега снимките, които споделяте във Facebook са по-големи и се зареждат два пъти по-бързо, което ви предоставя по-бърз достъп до по-детайлни изображения” се казва в статия в блога на Facebook, от Джъстин Шафър (Justin Shaffer), публикувана днес. „Снимките, които вече сте качили във Вашия профил, също ще бъдат показвани в тази по-висока резолюция”, е написано още в статията в блога.

Подобрено е и разглеждането на снимките. Новият изглед на снимката заема по-голяма част от екрана и намалява безпорядъка, така че потребителят да се концентрира само върху снимките. В блог публикацията на Facebook се изтъква, че фонът на снимките вече е бял и заема по-голяма част от областта, заобикаляща снимката.

Не се споменава дали обновленията в приложението ще бъдат достъпни незабавно за всички потребители.

Споделянето на снимки е една от най-популярните дейности във Facebook – в онлайн социалната мрежа се споделят повече от 250 млн. снимки дневно.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
roast_boy
roast_boy

Факбук…