fbpx
18.8 C
София

Facebook превключва всички профили към новия Timeline

Най-четени

Това, което беше само въпрос на време да се случи, вече е факт. Най-голямата социална мрежа Facebook обяви, че всички профили на потребителите ще бъдат принудително прехвърлени към новия дизайн, който беше показан през миналата есен и се нарича Timeline, предаде Mashable.

Решението ще влезе в сила поетапно и след няколко седмици в сайта вече няма да има профили, които все още използват стария дизайн. Потребителите ще получат едноседмично предизвестие, което ще им даде време да преценят какво искат да се вижда в новия им профил и какво не. По този начин би трябвало да се избегне инцидентното излагане на информация, която хората не желаят да споделят с всички.

Когато Facebook реши да ви прехвърли към новия Timeline ще видите предупредително съобщение в горната част на сайта, което ще ви подскаже, че промяната на профила вече е неизбежна и трябва да се подготвите за нея. Тогава започва да тече и седемдневният период, за който стана въпрос по-горе.

Досега новият дизайн на профилите беше по избор и потребителите не бяха задължени да го използват. Той беше пуснат за акаунтите на разработчиците на приложения още през есента, а в края на миналата година право да го използват беше дадено и на всички останали потребители.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини