Facebook представят нови функции достъпни единствено през мобилното им приложение

0
39

Само допреди две години мобилното приложение на Facebook не бе нищо повече от страничен за компанията продукт. Миналата година обаче от социалната мрежа обявиха, че мобилният пазар вече им е приоритет. Последните новини около компанията доказват тези думи. От Facebook наскоро заявиха, че тази година ще представят нови функции и услуги, които ще са достъпни само и единствено през мобилното им приложение.

Става въпрос за функции неразривно свързани с факта, че използваме смартфоните и таблетите си в движение. Една функция, която не би имала смисъл в настолната версия, например, би била възможността да споделяме с приятелите си информация за мястото, на което се намираме в момента. Именно такива неща бихме могли да очакваме от Facebook.

Потребителите на уеб версията на социалната мрежа може и да се чувстват ощетени, но факт е, че мобилните потребители в момента са по-важни за компанията. Наскоро от Facebook разкриха, че 70% от мобилните им потребители влизат в акаунтите си всекидневно спрямо около 30% от потребителите на настолната версия.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари