Facebook работи с прекъсвания: потребители вече втори ден се оплакват от социалната мрежа

5
1170

Потребителите на Facebook се оплакват от проблеми в работата на социалната мрежа. Страниците на много компании не показват новите съобщения и постове, предават чуждестранните медии. Оплакванията от различни нарушения в работата на Facebook се появиха още вчера вечерта.

Когато потребителите на социалната мрежа отиват на официалните страници на различните компании, в групите и обществата, не могат да виждат цялото съдържание на страниците. Съществува също и проблем с пускането на постове във Facebook. След публикуването им, не винаги могат да се видят на страницата. А при вас платформата работи ли коректно?

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
ИвановАнонГошоВесоFakebook Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Fakebook
Fakebook

Нищо не работи коректно в този фейсшит. И понеже във Firefox съм с изключен dom.event.clipboardevents.enabled не мога да copy-paste какъвто и да е текст, без това да създаде проблеми с прозорците за писане, а преди не беше така.

Гошо
Гошо

И при мен е така! Помислих, че е от WiFi рутера, но го има и на 3G мрежата. Значи, от Фейса е…

Весо
Весо

Онзи ден качвах 50 намалени снимки в един албум близо 4 часа. Все грешки …

Анон
Анон

Презкурин ми е.

Иванов
Иванов

При мен проблема е че не мога да вляза в началната страница на Фейса, само един бял екран. От време на време успявам чрез Гугъл в потребители да си вляза в страницата , но не винаги. Не че е дошъл края на света, но е лесен начин за комуникация с приятели живеещи на разстояние и не се съобразяваш с цени на роуминги , зони и подобни глупости !!!