Разделът “Watch” на Facebook вече няма да бъде изпълнен само със спортни и гейминг предавания. Социалният сайт е поръчал 10 епизода от нов сериал на име Sacred Lies, адаптация на романа на Стефани Оукс The Sacred Lies Minnow Bly (която на свой ред е адаптация на историята на братя Грим The Handless Maiden). Шоуто се върти около избягал от култ тийнейджър, който разполага с важна информация за убийството на неговия лидер. Историята определено звучи интригуващо, а и силният екип зад нея са предпоставка за едно силно начало.

Изпълнителни продуценти на сериала ще бъдат Раел Тъкър и Скот Уинант, познати ни съответно като продуцент и режисьор на True Blood. Засега се знае, че първите два епизода ще бъдат режисирани от Уинант. Въпреки че тематиката определено е различна от True Blood, повторното събиране на екипа предвещава розово бъдеще за Sacred Lies. Самостоятелно, двамата също имат завиден опит – Тъкър продуцира Jessica Jones на Netflix и работи върху Supernatural, докато Унинат е работил по Breaking Bad и Thirtysomething.

На този етап няма информация кога ще приключат снимките на продукцията. Щом е готова, обаче, тя ще внесе доза свежест в предлаганото от Facebook съдържание. Макар социалната мрежа да не се конкурира пряко с Amazon или Netflix, очевидно се надява да достигне поне качеството и жанровото разнообразие на техните програми.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Zapoznat
Zapoznat

Голяма простотия