Faraday Future показа първия си клип на своя електромобил от висок клас

0
52
Мистериозната компания Faraday Future публикува съвсем кратък видеоклип, в който е показан прототипът на нейния сериен електромобил от най-висок клас. По този начин Faraday Future явно се опитва да подгрее интереса към своя нов електромобил, който обеща да покаже на CES 2017 през месец януари.

faraday-future-auto

Видеото пита зрителя „Не можеш да чуеш двигателя?“ и показва няколко кадъра на състезателната писта Willow Springs в Калифорния. В средата на клипа се появява и отговора на този въпрос – „Не би и трябвало да чуете нещо“.

В клипа се виждат само общите очертания на електромобила. Върху него е поставен защитен калъф, който скрива всички особености на дизайна. Но въпреки това, публикуването на подобен клип е напредък за Faraday Future, която е известна със своята тайнственост.

Интересно е, че видеото се появи в много подходящ момент. В началото на тази седмица финансовата стабилност на Faraday Future бе поставена под съмнение. The Los Angeles Times съобщи, че задълженията на Faraday Future към компанията, която строи завод за Faraday Future, са нараснали до $58 милиона. Faraday Future има и задължения към властите на Невада в размер на $75 милиона.

Faraday Future засега не коментира финансовите си затруднения.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари