Flash и AIR едновременно за Windows Phone 7

1
70

Според новина в блога ITWriting.com, пусната от Тим Андерсън, изглежда, че от Adobe ще пуснат AIR и Flash за платформата Windows Phone 7 едновременно. Тим е научил това след като е провел чат с партньорската конференция на Adobe в Амстердам. Той още споделя, че е научил няколко доста интересни неща.

Както знаете, приложението AIR за Android вече е готово за използване, също така е почти готово за PalmOS и BlackBerry. Приложението за WWindows Phone 7, обаче, също не остава по-назад. Според Майкъл Чейз, служител в Adobe, споделя, че добавките Flash и AIR ще си проправят път към платформата Windows Phone 7 много скоро, като се очаква това да се случи в близките месеци. Точно тогава, когато се появят и първите мобилни устройства с новата операционна система на редмъндската компания.

За съжаление, няма повече информация, която да зарадва феновете на дългоочакваната операционна система. След като и Microsoft се присъедини към компаниите, използващи Flash в мобилните си телефони, изглежда, че Apple ще се окаже „вълк единак” в борбата срещу масовото използване на Flash.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари