През следващите няколко дни интернет магазинът Geekbuying ще проведе мащабна годишна разпродажба.

Ще има игри, подаръци, изгодни сделки и големи отстъпки. Ако харесвате новите технологии и различните удобни устройства, възползвайте се от годишната промоция на Geekbuying.

Игри и подаръци

По време на тази годишна разпродажба ще имате възможност да спечелите до $10 000 във вид на ваучъри и подаръци, както и един Xiaomi Mix 2S. Всичко което трябва да направите за тази цел е да участвате в лесната картова игра в уеб-страницата на промоцията. Участниците в тази игра, колкото повече играят, толкова повече печелят различни електронни купони и малки награди.

Големи възможности за спестяване

Събитието протича по време на годината, когато можете да се измъкнете от ежедневието и най-после да си купите технологичния продукт, за който дълго сте мечтали. Какво точно можете да закупите по време на тази разпродажба? Отговорът е: всякакви технически продукти, които можете да си представите. Предлагат се смартфони, таблети, телевизионни приставки, интелигентни уреди, RC устройства, дронове и още много, много други. Редица стоки се съхраняват в местни складове, а това дава богати възможности за по-бърза доставка и за значителни икономии и спестяване на средства.

Lucky Bags

„Lucky Bags“ е последното предложение от Geekbuying по случай годишнината. Това са пакети-изненади, включващи редица електронни продукти. Тук цените са намалени с цели 80%. Уловката е, че не знаете какво е сложено в тях и няма как да разберете, докато не стигнат пред вратата ви. Напрежението ще направи преживяването още по-забавно, а Geekbuying ви гарантира, че ще останете много приятно изненадани.

График на продажбите

5-11 юни

1. Обратно броене на годишнините
2. Xiaomi Mix 2S и раздаване подаръците на Geekbuying с обща цена $10 000

12-18 юни

3. Най-големи спестявания
4. Първа промоция: смартфони, таблети и телевизионни приставки
5. Втора промоция: устройства за носене, потребителска електроника, мрежови устройства
6. Трета промоция: Домашни и охранителни системи
7. Четвърта промоция: играчки с дистанционно управление, електроника за автомобилите
8. Разпродажба на останалите запаси
9. Lucky Bags

19-22 юни

Спечелете предлаганите от Geekbuying специални подаръци

Платено съобщение

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
иван
иван

Нещо ваучер от калдата няма ли да има? 🙂