General Motors променя логотипа си, за да подскаже, че изцяло се ориентира към електромобилите

6
1047

General Motors стартира мащабна компания, за да привлече вниманието на хората към предстоящия масов преход към електрификация на транспортните средства. В рамките на тази мисия фирмата представи своя нов логотип. Това е голяма промяна, която ще засегне всички продукти на General Motors, включително и остарелите автомобили с двигатели с вътрешно горене. Кампанията започна първоначално в САЩ, а след това постепенно ще обхване целия свят.

Самата General Motors заяви, че новата кампания Everybody In ще зададе оптимистичен тон за бъдещите електромобили на GM и ще се фокусира върху три основни теми:

  • Привличане на ново поколение купувачи и ускоряване внедряването и продажбите на електромобили
  • Демонстрация лидерството на General Motors в областта на електромобилите, което включва инвестиции в размер на $27 милиарда само в електрическия транспорт и в автономните автомобили. Инвестицията е предвидена да бъде използвана до 2025 година, а до края на същата година трябва да излязат 30 нови модела електромобили
  • Демонстрация възможностите на платформата Ultium по отношение на пробега, ефективността и гъвкавостта на електромобилите на General Motors

Компанията заяви, че в историята на всеки има моменти на големи промени i сега вече е настъпило времето за масовото внедряване на електрическите автомобили. При това General Motors има решения, възможности, технологии и мащаб, за да произвежда много добри електромобили. Новият фирмен стил и маркетинговата кампания имат за цел да отразят всичко това.

Новият логотип и шрифт са разработени единствено от General Motors.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари