Genesis е една от тези марки автомобили, за които може да не мислите редовно. В крайна сметка, тя е доста нова, след като преди няколко години бе отделена от компанията майка Hyundai и в лицето на установените луксозни марки като Mercedes-Benz и Cadillac може да изглежда, че Genesis има да измине много време преди да заслужава внимание.

Това обаче е напълно погрешно и Genesis продължава да доказва, че си заслужава това, като оглавява почти всяко проучване на качеството и анкета за удовлетвореността на автомобилната индустрия. Най-скорошната от тях е проучването, което измерва удовлетвореността на собствениците от 2018 г. В престижната J.D. Power APEAL класация, което е съкратено за Automotive Performance, Execution and Layout (или Автомобилна ефективност, изпълнение и оформление) новакът Genesis успя да победи Porsche, която бе начело за последните 13 години.

Това става с гласовете на над 80 000 нови собственици на автомобили и джипове от всички класове и ценови сегменти.

Проучването на APEAL разглежда конкретно колко собствениците харесват или не харесват своите автомобили в рамките на първите 90 дни от покупката, като разбиват резултатите в 77 атрибута в 10 категории. Тези атрибути включват неща като безопасност, динамика на шофиране и видимост. Genesis успя да постигне първо или второ място в 9 от 10-те категории.

Предвид факта, че марката е толкова нова е доста вълнуващо да видим как се разширява продуктовата ѝ линия, особено след като вече видяхме новия G70. Добра работа, Genesis.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за