GloBul намалява цените на b-connect и SMS

0
3

От днес GloBul намалява цените за разговори и кратки съобщения за абонатите на предплатената си услуга b-connect.

Мобилният оператор въвежда два тарифни плана за b-connect услугата, които са ориентирани към различните нужди на абонатите на компанията – тарифен план b-connect за тези, които предпочитат да разговарят по телефона пред писането на SMS и тарифен план b-connect SMS за тези абонати, които предпочитат да общуват предимно с кратки текстови съобщения.

Цената на разговор с тарифния план b-connect вече е 0.59 лв. на минута към всички мобилни и фиксирани телефонни мрежи в страната, което е с 25% по-малко в сравнение с досегашната единна цена на минута разговор за абонатите на предплатената услуга. Операторът запазва политиката си на еднакво тарифиране на разговорите в натоварените и ненатоварени часови зони. Всички цени са без ДДС.

Цената за SMS към всички национални и международни оператори при тарифния план b-connect също е една – 0.18 лв. за съобщение.

До 0.08 лв. за съобщение може да падне цената на SMS за абонатите на предплатената услуга, които предпочитат да разменят кратки текстови съобщения. За тях GloBul предлага друга тарифа – b-connect SMS. При нея цената на изпратените кратки съобщения намалява пропорционално на техния брой. Тя “се движи” в рамките от 0.11 лв. до 0.08 лв. на съобщение към всички национални мрежи. По 0.11 лв. за кратко съобщение ще заплащат абонатите, които изпратят до 50 съобщения, докато тези, които напишат над 200

SMS-а, ще бъдат таксувани с 0,08 лв. за съобщение. Цената на минута разговор с тарифата b-connect SMS е 0.69 лв.

Преминаването от b-connect към b-connect SMS или обратно става чрез Автоматичното информационно обслужване на кратък номер 123. Там абонатът трябва да избере опция “Избор и промяна на тарифа” и да следва инструкциите. SMS ще известява абонатите за успешното извършване на промяната. Всяка промяна на тарифния план се таксува с 0.50 лв. (без ДДС).

Източник: News.bg

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за