GLOBUL увеличава мащаба на стажантската си програма

0
3

GLOBUL увеличава мащаба на стажантската си програма и това лято ще приеме близо 40% повече студенти. За четвърта поредна година мобилният оператор ще отвори врати за студенти от водещи български и чуждестранни университети. В продължение на своя едномесечен платен стаж 35-те младежи ще развиват знания и умения в условията на реална бизнес среда, работейки с водещи професионалисти от телекомуникационния бранш.

“Стажантската програма е вече традиционна инициатива в цялостната политика на GLOBUL в подкрепа на българското образование. Нейната основна цел е да предостави възможност за професионална реализация на младите хора в България. За успешността на програмата свидетелства фактът, че над 30% от участниците в нея са вече постоянни служители на компанията”, заяви Соня Славчева, директор Човешки ресурси и администрация в GLOBUL.

Стажантската програма на GLOBUL ще стартира през 2007 г. в дирекциите Корпоративен маркетинг, Финанси, Правни отношения, регулации и връзки с институциите, Човешки ресурси и администрация, Радио и пренос, Комутация и услуги, Експлоатация и поддръжка на мрежата, Изграждане на мрежата, както и в отдел Грижа за клиента. Тя включва въвеждаща програма, която ще запознае студентите с корпоративната култура, интерактивни и полезни за бъдещето развитие на младите хора обучения, разработване на конкретен проект, както и представянето му пред наставници, мениджъри на отдели и колеги.

Процесът на селектирането на стажанти в GLOBUL се приближава максимално до реалните етапи при подбор и оценка. Всички студенти, които искат да се присъединят към стажантската програма на GLOBUL могат да изпращат автобиография и мотивационно писмо до: career@globul.bg.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за