Gmail блокира поща от Yahoo?

2
22

Gmail, добре познатата уеб-базирана поща на Google, причини още главоболие на създателите си. В дискусия в Google Groups потребители са съобщили на компанията, че e-mail услугата филтрира поща от Yahoo! Groups. Вчера представител на компанията е потвърдил дупката в услугата, като до края на деня е съобщил, че вече е поправена. “Наистина имахме проблем с настройките на филтрите и се извиняваме на потребителите си. Извинете ни за създадените неудобства! Вече би трябвало да нямате проблеми с писмата от Yahoo!” коментира представителя на Google. За съжаление проблемът се е оправил, но не при всички потребители. От Google са обещали да доразгледат детайлно проблема и до няколко дни да излязат с цялостно решение. Това не е първият път, при който Gmail блокира писма без никаква видима причина. Дали това е случайно или някаква политика срещу конкурента Yahoo никой не може да каже, а и едва ли ще разберем.

СПОДЕЛИ
Предишна новинаAdvanced File Organizer 3.0 Beta 2
Следваща новинаAIM 6.1.31.1 Beta
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "Gmail блокира поща от Yahoo?"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
mitakas
mitakas

Грешки винаги стават, за хора става дума тук.
Признавам, пристрастен съм, ползвам Gmail, филтъра обаче си работи отлично, досега спам при мен не е попадал във входящата кутия. Поне се оправили проблема.

Shadow_X_
Shadow_X_

Ем аз лично съм повече от доволен от сулугите на гугъла.. особено яката им поща :):D

wpDiscuz