fbpx
16.4 C
София

Godeal24 отново с най-добрите предложения за евтини продуктови ключове за Win10/11 и Office 2021 Pro

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Новинар. Увличам се от съвременни технологии, информационна безопасност, спорт, наука и изкуствен интелект.

Най-новият ъпгрейд за потребителите на Windows всъщност се нарича Windows 11 Pro, като тази ОС се счита за най-бързата, най-добре защитената, най-безопасната и технически най-напреднала операционна система. Новата версия на търсачката Bing на Microsoft, в която вече е интегрирана функционалността на мощния чатбот ChatGPT, вече може да се използва от всички потребители, а в новата ОС на софтуерния гигант тя ще бъде вградена в таскбара на Windows 11, като по-този начин ще улесни потребителите да използват този изкуствен интелект, ще опрости работния процес и значително ще увеличи производителността в ежедневната работа, особено като се има предвид, че в ОС Windows 11 се използва чатбота от ново поколение GPT-4. За щастие, официалният магазин на Microsoft съвсем не е единствената възможност за закупуването на новата операционна система. Обръщайки се към предложенията на онлайн ритейлъра Godeal24 можете да икономисате наистина немалко пари закупувайки продуктовите ключове със съответните лицензи, вместо да пазарувате в официалния магазин на Microsoft. Онлайн платформата Godeal24 предлага на всички най-добрият начин да си вземете Windows 10, Windows 11 и Office 2021 при изненадващо ниски цени.

От Godeal24 вземате продуктови ключове с доживотен лиценз за Office 2021 Pro при цена едва $24,25 или за Windows 10 Pro само за $7,25! Можете да направите допълнителни икономии, ако не си вземате предлаганите продукти поотделно, а във вид на комплект включващ ОС Windows плюс Microsoft Office. Платформата предлага Microsoft Office 2021 само за $13,05 на компютър, което сравнено с цената на дребно в магазина на Microsoft в размер от $439,99 означава, че правите икономия от над 90%! Надградете и още днес увеличете своята производителност с изключително изгодните комплекти на Godeal24.

Популярни софтуерни продукти с ограничен период на предлагане: ОС Windows и Microsoft Office!

Купете повече и икономисайте повече: вземете комплекти, които излизат много по-евтино!

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office при използването на промоционалния код SGO50

Полезни софтуерни инструменти при много ниски цени!

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт. По този начин се осигурява безпроблемното използване на активирания с продуктови ключове софтуер, като по всяко време можете да зададете интересуващите ви въпроси на нашата техническа поддръжка.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини