Google вече е и със супер-модерен калкулатор

1
402

Преди 10 години войната при търсачките беше ожесточена и най-важното беше точността на намерения резултат. Сега най-важни са рекламите и добавките – като обновения калкулатор на Google. Това, което намираме сега, е калкулатор пригоден за научни цели, който може да бъде използван с охота от всеки студент изучаващ математически науки в страната. Той може да пресмята всякакви резултати, не само 2+5, а и много други алгебрични манипулации.

След време Google да е единствената страница в интернет, където всеки ще намира отговорите на въпросите си. Вероятно това е целта, поставена пред разработчиците в компанията. С многото услуги, с които ни залива търсачката, завладяването на интернет с Chrome, а и изпреварването на всички други операционни системи от страна на Android, те се движат добре в тази посока.

Но ето още малко информация за калкулатора – разполагате със синус, косинус, Пи, неперовото число, логаритъм, факториел и почти всичко друго, нужно за смятане. Приложението работи и с Desktop Voice Search – онова малко допълнение, което изпълнява Вашите гласови команди. Мобилните устройства също имат достъп до калкулатора. Влезте на сайта за да опитате да затрудните калкулатора с математическите си познания, или пък просто използвайте калкулатора в операционната си система.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари