Google въвежда похвати от Bing в началната си страница

2
23

Ако някога сте чувствали раздразнение от празнотата и белите полета в началната страница на Google, и сте завиждали на картинките появяващи се във фона на Bing, то вече можете да бъдете спокойни. Най-популярната търсачка Google също смята да разкраси началната си страница, но само за потребителите, които желаят това.

Новата функция в сайта ще позволи качването на картинка от хард диска ви или избирането на вече качена в албумите на Picasa, и поставянето на изображението за фон на търсачката. Желанието на Google е новата функция да подобри усещането от използването на търсещата услуга, която се предлага на клиентите. За тези, които не разполагат със свои подходящи картинки е създадена специална галерия с красиви снимки, от която може да бъде направен избор.

Превключването между класическия вид на Google и новия шарен дизайн ще бъде много лесно и няма да представлява трудност за никого. Поне така твърди вицепрезидента на търсачката, по потребителските въпроси и търсещите продукти, Мариса Майер.

Новата функционалност се въвежда тепърва и ще бъдат нужни няколко дни преди тя да бъде достъпна за всички потребители по света. Първи от фоновете ще могат да се възползват хората в Съединените щати.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари