Google добавиха нови функции в Chrome

3
25

През ноември ъпдейт на браузъра Chrome направи сърфирането в интернет за потребителите му по-тихо, по-безопасно и по-гладко. Днес Google отново обновиха браузъра си, добавяйки му още по-полезни функции.

Сега е по-лесно от всякога да открием „шумните“ раздели тъй като те се открояват визуално благодарение на включената в името им икона на говорител. Само с един поглед към горната част на екрана на компютъра си можете да видите не само кои раздели издават някакъв неприятен шум, но също и кои от тях в момента използват уеб камерата ви или от кои от тях се предава съдържание към телевизора ви.

След ъпдейта още по-лесно ще забелязваме опасностите от зловреден софтуер благодарение на предупредителен малък прозорец, в който пише следното: „Този файл е зловреден и Chrome го блокира“. До това съобщение има бутон „Отмени“, в случай че искате да отворите файла въпреки предупреждението на браузъра.

Потребителите на Chrome също могат да тестват бета версията на новата услуга „потребители под наблюдение“ – особено полезна за родители, които могат да регистрират децата си като такива потребители и после да разглеждат историята на браузването им в chrome.com/manage.

И, накрая, потребителите на Chrome, които използват Windows 8, могат да се порадват на новия външен вид на Metro версията на браузъра. Тази версия сега има вграден лончър за приложения и подобрени елементи в потребителския интерфейс.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари