Google интегрираха Hangouts в Gmail

3
59

Имейл услугата на Google – Gmail – поддържа видео разговори още от 2008 година. Сега обаче тези разговори ще станат достъпни през най-модерната технология в тази област – същата, която компанията използва в социалната си мрежа, а именно Hangouts. От днес, Hangouts е интегрирана в Gmail.

Според Google, Hangouts ще направи видео разговорите през имейл услугата по-висококачествени и надеждни. Отново ще можем да разговаряме с всички хора, с които сме го правили досега, но вече ще можем да се свързваме с тях дори да не използват Gmail в момента. Достатъчно е да са влезли в акаунта си в Google+ в настолния си браузър или в приложенията за Android и iOS.

Всички потребители на Gmail ще могат да използват Hangouts, но само тези, които имат акаунти и в Google+ ще разгърнат целия потенциал на технологията. Те ще могат да провеждат видео разговори с до девет души едновременно, да гледат клипове в YouTube заедно, да работят съвместно по един и същи документ и да споделят екраните си.

В допълнение към тези екстри, потребителите ще могат да правят разговорите си една идея по-забавни, използвайки предвидените за това забавни ефекти като виртуална шапка или мустаци. Всички потребители на Gmail ще получат ъпдейта в следващите седмици.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари