Google направи мащабни промени в алгоритъма за търсене

5
3227

Представители на Google съобщиха за обновление в алгоритъма за търсене. Според тях, това ще помогне на популярните страници, които преди това са били в сянка.

На 20 април на страницата на Google в Twitter се появи информация за скорошно обновяване на търсачката. В публикацията е посочено, че промените в алгоритъма са широко мащабни и това ще се случва няколко пъти в годината. Обновлението трябва да стане видимо за собствениците на сайтове.

Ако се разглеждат промените в алгоритъма като цяло, то сега първите позиции в търсенето ще се заемат от тези страници, на които има наистина полезна информация. Това ще се превърне в прекрасна възможност за тези, чиито сайтове по някаква причина са се класирали след най-популярните ресурси. Това ще помогне новите страници да получат нова аудитория.

Въпреки това, актуализацията ще се отрази неблагоприятно върху тези сайтове, които са свикнали да бъдат лидери. Това ще послужи като стимул за създаване на интересно и полезно съдържание.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
Смърт за обратнитеЛГБТ активист, социалистПалестиниецAxOx Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
AxOx
AxOx

Т.е. досега ако търсиш нещо то излиза най-отгоре, а с новия метод ще излезе това дето ти го пробутват като най-търсено, а ако си късметлия и това дето си търсил… за малки страници изобщо няма шанс.

ЛГБТ активист, социалист
ЛГБТ активист, социалист

Дано повече материали свързани LGBTQ, глобалното затопляне и нуждата от отворени граници и свободен либерален свят да са на по-челни места. Писна ми от расисти, нацисти, фенове на Тръмп, консерватори и националисти, които искат някакъв кретенски капитализъм. Социалистическото развитие и радикалната глобализация с отворени граници ще доведе до световен икономически подбем. Нужни са квоти за жени, транс и гей хора в големите компании. Писма ми да гледам само бели хора начело на множество огромни коропорации, включително в България. В парламента също трябв да има квоти за гей, транс и хора от малцинствата. Нужно ние е приравнено предстваяне. Стига с този… Виж още »

Палестиниец
Палестиниец

Тук не е мястото за проповядване на политически наклонности и склонности. И какво по дяволите е това лгбт и Килъри какво общо има с това ?

ЛГБТ активист, социалист
ЛГБТ активист, социалист

Гугъл поддържат левите политики, това е общото. Те са идеологически свързани с идеите ни. Това личи и по резултатите, но е нужно повече работа. Стига с расизъма. Да бъдем хора, не расисти!

Смърт за обратните
Смърт за обратните

Че вие обратните и трансовете за хора ли се имате ? Аз мислех че сте втора качество материал,щото ще е обида ако ви наречем и хора.