Целта е да се привлекат клиенти от големи корпорации.

Google обявиха, че добавят ред нови характеристики към платформата си за мобилна и уеб разработка Firebase. Това е продължение на усилията на компанията да направи Firebase пълноценна площадка за разработка, която да използва Google Cloud и възможностите, предлагани от облачната инфраструктура на компанията. Firebase беше придобита от Google преди четири години и компанията не престава да обновява фреймуърка. Последният анонс за нови възможности на Firebase дойде миналата седмица по време на специално събитие, провело се в чешката столица Прага. Сега Firebase получава и бета пакет, в който са впрегнати възможностите за машинно обучение (machine learning, ML) с Face Contours, който позволява регистрацията на над 100 „забележителни точки“ на човешкото лице.

Заедно с това идва по-голяма промяна с включването на Firebase Predictions – нова услуга, посредством която разработчиците ще могат да приложат ML системите на Google към анализираната информация, за да получат повече ползи от своите приложения. Системата получава и поддръжка на BigQuery за допълнителен анализ на данните с цел по-качествена и точна прогностика. Потребителите на услугата ще могат да изнесат получените от приложенията си данни към BigQuery, за да създават и свои собствени ML модели, допълват от Google.

Сред новите предложения на компанията е и Premium Cloud Support, чрез която клиентите на Firebase ще могат да се възползват от помощ от Google Cloud Support Center, Pantheonи дори помощ по телефона.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари