Google подобри административната конзола за безплатната версия на Apps

0
36

Google е подобрил възможностите за IT администриране на безплатната, стандартна версия на пакета си Apps, който е за комуникация и съвместна работа, съобщи компанията.

Тази базисна версия, наречена просто Google Apps, се сдобива с усъвършенствани характеристики за управление, които вече съществуват във версията Apps for Business на пакета.

Новите характеристики включват възможността основният администратор да делегира управленски права на други. Администраторите също ще могат да управляват потребители от два или повече различни домейна на една конзола, както и да определят различни нива на достъп до компоненти на Apps за различни групи потребители.

Основната версия Apps предоставяше лимит до петдесет крайни потребители, но Google намали тази бройка до десет за регистрации, създадени след 10 май.

Google също така съобщи, че вече е възможно да предоставя достъп на ниво страници за сайтове, създадени с приложението Sites за създаване на интернет сайтове, което е част от всички версии на Apps. Това означава, че администраторите могат да правят само отделни страници достъпни за администриране от някои потребители, вместо последните да имат достъп до целия сайт.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари