Google потвърди наличието на проблеми със свързаността на Pixel Buds

0
169

Служител на Google потвърди проблемите, които някои потребители изпитват с техните безжични слушалки Pixel Buds, съобщават от технологичния портал 9to5Google.

„Просто искам да уведомя всички вас, че сме наясно. Нашият екип ще въведе актуализация на софтуера през следващите седмици, за да подобри стабилността и свързаността с Bluetooth на Pixel Buds.“, пише представител на компанията във форумите за поддръжка, в които се обсъждат проблемите със слушалките.

Проблемите с Pixel Buds на Google придобиха широка известност миналия месец, като потребителите отчитат загуба на част от звука или значително влошаване в качеството, когато използват TWS слушалките. При някои проблемите се наблюдават само когато прокарат ръка над ухото си, докато при други проблемите се проявяват непрекъснато. Изглежда, че проблемите са налице в различни версии на фърмуера и при използване на множество различни слушалки.

Служителят от поддръжката на Google не цитира срокове, в които потребителите на слушалките могат да очакват актуализацията на софтуера, но е положително да чуем, че ситуацията скоро ще се подобри. Обикновено потребителите харесват Pixel Buds като едни от най-добрите им качества са лесно и бързо сдвояване с телефона и поддръжката на безжично зареждане. Но те далеч не са перфектни – имат средно дълъг живот на батерията и дизайн, който ги прави неудобни при продължителна употреба.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари