Google представиха мобилно приложение за скъсяване на URL адреси

1
143

От доста време насам Google предлагат услуга за скъсяване на URL адреси позната като goo.gl. Сега от компанията представиха ново приложение, което ще позволи и на собствениците на мобилни устройства лесно да се справят с тази задача. Приложението се нарича просто Google URL Shortener, безплатно е и вече може да бъде изтеглено от Google Play.

Приложението позволява на потребителите да ползват всички кратки URL адреси, които вече са създали в goo.gl, тъй като синхронизира цялата информация от Google акаунта им. Услугата предлага още: доклади и графики показващи данни за всички кратки адреси, не само вашите; изчистен потребителски интерфейс; съкратяване на адреси с натискане на бутона „сподели“ в което и да е приложение; оценяване със звездички на любимите ни приложения; получаване на известия; офлайн достъп до данните и, не на последно място, оптимизация не само за смартфони, но и за 7- и 10-инчови таблети.

Съкратените URL адреси са по-лесни за споделяне, публикуване в Twitter или изпращане по имейл и е наистина хубаво, че и мобилните потребители вече имат услуга, която да им помага да правят това бързо и лесно.

Приложението е с размер 2,2МВ и изисква поне 4.0 версия на Android.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
tntc4
tntc4

най-лошото на съкратените адреси е че веднага не можеш да видиш къде води адреса а трябва да го заредиш.