Google представи портала Пътувания с популярни маршрути, хотели и билети

5
661

Google стартира новия уеб портал „Пътувания„,в който са обединени всички проекти за пътешествия, включително приложението Google Trips, онлайн услугата за търсене на хотели и билети, има и препоръки за туристите и пътешествениците.

Пътуванията са подредени по дестинации и се подбират индивидуално за всеки потребител, в зависимост от много фактори. Така например, за България се виждат маршрути за пътувания до София, Варна, Истанбул, Обзор и т.н. Когато се кликне върху едно от тези места, Google показва основната информация за града, изброени са по-интересните места, има представени пътувания за едни ден или седмица (от типа, ако разполагате само с един ден), цената на хотелите наоколо и натовареността на дестинацията.

А ако кликнете върху средната цена на хотелите във Варна например, появява се списък с варненските хотели и техните цени. Възможно е да се подбират хотели с по-ниски или по-високи цени.

Ако се избере пътуване в новия уеб портал (www.google.com/travel), може да се следи прогреса на пътешествието с помощта на мобилно приложение.

В опцията Разглеждане се предлагат пътеводител, Интересни предложения и Планиране на пътуване.

В раздела Полети е възможно да се избере колко души ще пътуват, откъде и накъде да бъде полетът, класата, авиокомпанията, цените, разписанията, летищата за връзка и т.н.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
KuzmanovvWestern CivilizationИванАндрешко Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Андрешко
Андрешко

И ся кво, мега гигант прави нелоялна конкуренция на буукинг и момондо

Western Civilization
Western Civilization

Тази услуга знаеш ли от колкото години е активна? Просто ги обединяват в една страница, тези неща се ползваха от много време. Аз ги ползвам от години. Явно живееш в някакъв друг свят. Ама, какво да говоря, вие в развития социализъм не пътувате, защото насилствено индустриализираните ви села, които направиха градове процъфтяват с панелките и не искате да отивате в „прогнилия“ запад, тъй като социалистическия рай ви е достатъчен.

Иван
Иван

Не, като цъкнеш на цената и ти отваря няколко възможности, между които и Booking. Те /Google/ няма как да предадат плащането ти.

Western Civilization
Western Civilization

Да отиде в Русия да види Яндекс какво антимонополни практики прави. Само че там няма нормална държава и жалбата може да завърши с разстрел.

Kuzmanovv
Kuzmanovv

Отдавна беше време да обединят всичко в едно. При тяхната информираност 😀 не е проблем да ти помогнат комплексно за едно пътуване до Варна или Виена. Иначе ползваш 5/6 приложения – билети/хотел/транспорт/компаньонки ☺/ресторант и др. Перспективите за развитие са безкрайни. Дори да го направят платено 💲 – пак би имало смисъл❗ Само ме учудва 😯 , че работи в България 😃. Тук интеграцията 🔀 ще е … сложна 😕. Само като видиш 🕵 страницата на летище ”София” и … 👎. Дано да е успешен проект❕