Google разработи приложение, превръщащо селфито в емоджи

5
123

Google продължава активно да развива собствения си месинджър Allo. Сега потребителите имат възможност да се възползват от нова функция — превръщаща селфитата в емоджи.

С помощта на специални алгоритми, приложението анализира лицето на снимката, след което прилага върху неговите черти набор от изображения, създадени от художника Ламаръм Абрамсъм. След това програмата предлага да изберете от 22 варианта на емоции за вашето емоджи.

Според разработчиците, приложението може да генерира около 563 квадрилиона лица. Месинджърът Allo вече е достъпен за изтегляне на телефоните, поддържащи операционната система Android.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
skynet
skynet

Чат бот, който предлага безплатни правни съвети с помощта на изкуствен интелект, вече е достъпен за цялата територия на САЩ, съобщава онлайн изданието „Дъ Върдж“. Програмата беше успешно тествана в Ню Йорк, Сиатъл и цялото Обединено кралство, като авторът й Джошуа Броудър изчислява, че за две години и помогнал за отмяната на 375 000 фиша за неправилно паркиране. Британският предприемач, който е възпитаник на Станфордския университет, се опасява, че ще си навлече гнева на адвокатите: „Юридическата индустрия работи с над 200 млрд. долара, радвам се, че правя правото безплатно, но някои от големите кантори няма как да са щастливи“. Според… Виж още »

skynet
skynet

Представители на Военноморските сили на Съединените щати са провели изпитания на система лазерно оръжие LaWS (Laser Weapons System) в района на Персийския залив, съобщава телевизионният канал CNN. Уточнява се, че „това е първото във Военноморските сили на Съединените щати и на практика първо в света активно лазерно оръжие“. „Нямаме притеснения от вятъра, от диапазона. Нямаме притеснения от нищо, тъй като можем да поразяваме цели със скоростта на светлината“, коментира лейтенант Кайл Хюз. Отбелязва се, че скоростта на LaWS превишава 50 000 пъти скоростта на междуконтинентална балистична ракета. Като цел за тестовете на лазерното оръжие Военноморските сили на Съединените щати са… Виж още »

skynet
skynet

i4.mirror.co.uk/incoming/article1871867.ece/ALTERNATES/s1200/US-Navy-Weapons-System-LaWS.jpg

skynet
skynet

рекламата:
1 сваляне – 59 цента

encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_5B2k0fpb_v-7OChubvy5u1J77sr2TcRSjkMsUWI-cxQ2-qH9

skynet
skynet

img.haikudeck.com/mg/73DDDDE8-75C4-43EE-A77E-6D60B0787961.jpg