Google ще е новия дом на IoT платформата на C3

0
364

Поредно признание за облачната експертиза на Google.

Индустриалният стартъп C3 Inc., понякога наричан просто „C3 IoT“, обяви, че ще започне да използва облака на Google, за да помещава PaaS (platform-as-a-service) платформата си.

Основана преди близо десет години от своя изпълнителен директор Томас Сиебел, C3 IoT предлага на партньорите и клиентите си PaaS предложение за обслужване на изчисления от спектъра на изкуствения интелект, Big Data, предиктивния анализ и други операции, свързани с развитието на IoT операциите. Платформата се използва за обработка на работни натоварвания, идващи от свързани устройства, особено такива, които се използват в индустрията. Заедно с това, компанията предлага аналитични услуги, свързани с извеждането на модели и тенденции на основата на прочетената от устройствата информация.

Така вече технологията на C3 ще е разположена на трите големи облачни компании. При старта си, C3 започна да използва AWS, след което и Azure на Microsoft. Отделно от това, компанията има сключено споразумение с Intel за разработка на специализирано решение, което позволява обработката на данните локално.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари