Google Assistant е на път да стане по-добър във воденето на вашите бележки

1
450

Google пусна нова актуализация за своя виртуален асистент с изкуствен интелект Google Assistant, които този път надграждат воденето на бележки. Помощникът добавя в пъти по-добра поддръжка за създаването на списци и бележки и ще бъде по-тясно и добре интегриран с приложения и услуги от трети страни.

Поддръжката на различна гама от приложения и инструменти като Google Keep, Any.do, AnuList или Bring! сега е на път да бъде разгърната от Google и би имала редица действителни ползи и шансове да подобри ежедневието на крайния потребител. Както казват от компанията, сега ползвателите на виртуалния асистент винаги ще могат да държат най-отгоре под ръка всичко важно за тях на дневен ред и в по-дългосрочна перспектива и да се чувстват по-добре организирани, благодарение на тези нововъведения.

И тези нови интеграции ще бъдат достъпни на всички устройства, които имат поддържа и работят с Google Assistant -от Android смартфони до интелигентни домашни високоговиретили и дисплеи, така че вече да имате достъп почти от всяка точка и вашият дигитален помощник от Google да ви бъде винаги под ръка.

Съгласно инструкциите на Google, трябва да се насочите към раздела Услуги в настройките на Google Assistant и след това да изберете правилното приложение от секцията Бележки и списъци, като приемете, че вече е инсталирано някъде на вашия телефон.

Водете си бележки, проверявайте по-малко

Команди като „създай списък с подаръци за празниците“ или „добави червени боровинки към моя списък за пазаруване на хранителни стоки“ или „създай бележка“ вече ще работят без проблем, според Google, като от компанията обявяват, че дигиталният им асистент става вес по-добър и по-добър в разпознаването на изречения, думи, фрази, различни акценти и идеолекти.

Може би някои от вас се питат – Какво е новото? Google Assistant до сега не можеше ли да води списъци за пазаруване, коледни подаръци или за записва важни за нас неща? Да, прави сте, можеше. Но интеграцията с платформи и различни външни инструменти от трети страни далеч не беше чак толкова добра, колкото е на път да стане сега.

С новите интеграции би трябвало да бъде много по-лесно да отбележите най-отгоре това, което трябва да свършите, да купите или да обмислите, без значение какво приложение за бележки, водене на списъци или организиране на ежедневието използвате. Да се надяваме че широката поддръжка на външни инструменти и на самите нововъведения стартира скоро и да не ни се налага да я чакаме твърде дълго.

Google предлага още няколко начина, чрез които можете да се възползвате от помощниците и по празниците: можете да създавате предварително планирани поздрави за конкретни членове от семейството или да си водите различни бележки за преживяванията през коледния сезон.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Груйо Груев
Груйо Груев

„вЪВ воденето“