fbpx
-3.3 C
София

Google Chrome скоро с ново лого?

Най-четени

Набиращият все по-голяма популярност браузър Chrome, разработван от компанията Google, може скоро да получи преработено лого. За това сочи промяна в изходния код на проекта с отворен код Chromium, върху който е базиран браузърът на Google.

За разлика от Chrome, създателите на Chromium са заложили нюанси на синьото в логото на своето приложение, но иначе като цяло графиката е същата. Новото лого на Chromium също се запазва в синьо, а при използването му в Chrome, както досега, синьото ще бъде заменено от типичните за Google цветове. И при двете лога се следва неписаният закон, че логото на браузъра винаги трябва да е кръгло.

Оптичните промени в продуктите на Google обикновено се предприемат много внимателно и след подробни тестове. Затова не е изненадващо, че евентуалното ново лого на Chrome повтаря дизайна на текущата графика, като само я представя малко по-плоска и гладка.

Дали новото лого ще може да бъде видяно и в Chrome и в коя версия ще стане това, засега не е известно.

Абонирай се
Извести ме за
guest
10 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини