fbpx
-0.8 C
София

Google Newsstand събира всички новини на едно място

Най-четени

Компания Google представи приложението Newsstand за платформа Android. С него могат да се четат материали от различни средства за масова информация – списания, вестници, блогове, новинарски сайтове и т.н. – в рамките на едно приложение.

1900 издания предоставят своите материали на програмата. Някои от тях могат да се четат безплатно, а други – например, на The Financial Times или на The Wall Street Journal, – срещу платен абонамент.

Без да излиза от програмата, потребителят може да отвори пълния текст на интересуващия го материал и да прегледа приложените към него илюстрации и видео клипове.


Сред функциите на Newsstand са: автоматичен избор на интересните материали, възможност за записване на предпочитани публикации на устройството, както и възможност за отбелязването им с отметки.

Newsstand ще замени настоящите приложения „Google Play Magazines“ (достъпно в САЩ, Канада и Австралия) и Google Currents. Програмата ще се появи в магазина Google Play в близките дни, съобщават от компанията.

Приложение със същото име (Newsstand) е включено в състава и на операционна система iOS 7. То е предназначено за четене на електронните версии на вестници и списания.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини