fbpx
-6.8 C
София

Google Opinion Rewards позволява платено участие в анкети

Най-четени

Google представи Android-приложението Google Opinion Rewards. Програмата позволява на потребителите да печелят пари за покупка на съдържание в магазина Google Play, участвайки в проучвания.

Анкетите ще се провеждат по поръчка на определени марки и тяхната цел е събирането на демографска информация или установяване на мнението на хората за определени продукти или услуги.

Проучванията обикновено ще се състоят от десет въпроса. Отговаряйки на всичките, потребителят ще получава възнаграждение – от 25 цента до един долар. Тези средства ще се зачисляват в електронния му портфейл Google Wallet.

Парите, получени от участие в анкети, могат да бъдат похарчени за закупуване на програми, книги, филми и музика от онлайн магазина Google Play. Те могат също да се използват за покупки в самите приложения (например, допълнителни предмети в игри).

Приложението Google Opinion Rewards е безплатно. При публикуване на ново проучване, потребителят ще бъде известяван чрез икона в панела с уведомления. Програмата, обаче, в момента е достъпна само в САЩ.

В американския Google Play платените приложения са на цени от 0,99 до 200 долара. Цената на филмите обикновено е петнадесет долара, а на музикалните албуми – средно единайсет долара.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини