Google Photos преименува табът „Assistant“ на „For You“

2
751

От известно време приложението Google Photos включва раздел „Помощник (Assistant)“. Това е мястото, където се показват всички автоматично създадени от Google творения. Неща като фотоколажи, анимации, видеоклипове, албуми и други, на база вашите снимки в галерията. Името на раздела винаги е било намек, че Google Assistant създава тези неща за вас, но може да е объркващ, ако не сте запознати с него. Именно заради това Google променя името на този раздел на „За теб“.

Потребители от Android Police първо забелязаха, че страницата за поддръжка на Google за Google Photos е променила всички изписвания на „Assistant“на „For You“. Малко след това хората започнаха да забелязват промяната в приложението за Android. Някои от потребителите на XDA Developers вече имат новия раздел. Това е чисто и просто само промяна на името и никакви изменения по функционалността, поне засега. Всичко останало изглежда абсолютно същото като преди.

„За теб“ със сигурност има много повече смисъл и по-добре описва това, което е показано в раздела. Това също привежда Google Photos в съответствие с Google Maps, който също има раздел „За теб“. Уеб версията вече е актуализирана, ако отидете на photos.google.com/foryou . Това е малка промяна, но може да доведе до големи новости.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Георги Филипов
Георги Филипов

А пълният член у хубаво да се поставя там, където му е мястото, а не навсякъде

Kuzmanovv
Kuzmanovv

… „е“ … 🤓.