Google Photos е един от най-лесните за използване и удобни начини за архивиране на всички фотографии, заснети с помощта на смартфона или цифровия фотоапарат.

По време на конференцията Google I/O 2018 интернет гигантът обяви някои от предстоящите нови възможности на Google Photos. Те ще направят услугата още по-удобна.

Една от представените нови функции е използването на изкуствен интелект за оцветяването на черно-белите снимки. Така например, ако потребителят е сканирал стара хартиена снимка, онлайн услугата Google Photos ще анализира изображението и автоматично ще го оцвети.

Освен това, изкуственият интелект ще може да се използва, за да се отделят отделните теми във фотографиите и да се разпознаят различните обекти. Добавена е и възможността за конвертирането на тези обекти в PDF файлове. Ще има и нова функция за автоматична корекция на експозицията и редица други подобрения на потребителските фотографии.

Google не уточни кога именно тези нововъведения ще бъдат активирани за всички потребители на Google Photos.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари