Google Play Music получи функция за гласово управление

0
17
Google се готви да внедри нова функция в услугата Play Music. От предоставената в мрежата информация следва, че използващите платформата потребители скоро ще могат да управляват работата си с помощта на гласа. Това е малко, но много съществено подобрение, защото този тип решения до момента могат да се използват само и единствено чрез помощника Now.

Новата функция на услугата Play Music все още не е официално обявена от Google, но материалите за нея са се появили на форума XDA Developers. От публикуваната там информация следва, че компанията от Маунтин Вю се готви да предложи на клиентите си подобрения, които ще им позволяват да възпроизвеждат, спират и сменят песните чрез гласови команди.

За съжаление, в момента не знаем кога Google ще предостави на потребителите на платформата Play Music съответното обновление. Заинтересованите от темата лица трябва да се въоръжат с търпение и да изчакат официална информация от сайта на компанията. Може би подобрението ще бъде обсъдено по време на започващата на 18 май конференция I/O.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за