Google Translate за Android ще трансформира текста във всяко приложение само с две щраквания

2
4
Понякога се случва така, че трябва да преведете текст на смартфона — и да направите това максимално бързо. До момента този ефект не се постигаше особено. Например, получавате съобщение от американския си колега, но английският Ви не е много добър. Трябва да копирате текста от WhatsApp например, да отворите друго приложение, да поставите текста, да го преведете и отново да отворите месинджъра и да отговорите.

За щастие обаче, с излизането на последните актуализации на Google Translate за Android, ситуацията се е променила значително, тъй като се е появила функцията Tap to Translate — или „Бързи преводи“. Тя позволява да се преведе текста във всяко приложение буквално с две кликвания — просто копирайте точното съобщение и преводът ще се появи на екрана. Както казват от Google, ако текста може да се копира, това означава, че може да се преведе незабавно. Функцията за бърз превод също е достъпна и в офлайн режим.

Освен това, за да се подобри още една мечтана функция на Google Translate — Word Lens, която позволява да се извърши незабавен превод на печатен текст с помощта на камерата и налагане на преведения текст върху изходното изображение от камерата. Сега тя поддържа опростения и традиционен китайски.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
Azhentntc4 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Всяко приложение ? Това включва ли игри на друг език.

tntc4
tntc4

игрите също са приложения