HBO обяви датата на излизане на третия сезон на фантастичния сериал Westworld (Западен свят)

5
1511

Още от миналата година знаехме, че HBO е вече готов с третия сезон на фантастичния сериал Westworld, но едва днес стана известно кога ще излязат следващите серии на този може да се каже, вече култов филм. Новите серии на Западен свят ще можем да гледаме от 15 март тази година.

Сюжетът на новия сериал изглежда е още по-интересен. Ще бъдат показани няколко последователни бъдещи световни катастрофи, които започват с протестите в Хонконг, продължават с импийчмънта на президента на САЩ. Следва ядрен инцидент в Париж 2025 година и гражданска война в Руската Федерация през 2037 година. Сериалът приключва с някакво голямо критично събитие през 2058 година.

Според предишния трейлър на третия сезон на Westworld, сюжетът няма да се развива само в парка на Западен свят, а и извън неговите предели – в един от мегаполисите на близкото бъдеще.

Отново ще видим незабравимите Евън Рейчъл Уудс в ролята на андроида Долорес, Ед Харис като Човека в черно, Танди Нютън (андроида Мейв Милей). Теса Томпсън (Шарлот Хейл) и Джефри Райт (андроида Бърнард Лоу). Към тях се присъединяват редица друго актьори.

Да си припомним накратко, че сюжетът на сериала Westworld/Западен свят се базира на едноименния филма на Майкъл Крайтън. Показан е един развлекателен парк от може би близкото бъдеще, населен с роботи-андроиди, които външно не се различават от обикновените реални хора.

Ето ги и трейлърите от пролетта и лятото на миналата година, в които има много повече информация:

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари