Вторият сезон на Westworld стартира само преди две седмици и засега са представени само първите два епизода.

Но HBO вече прие окончателното решение за заснемането на трети сезон. Съобщението за това решение се появи в официалния Twitter акаунт на проекта.

Като се има предвид, че първият сезон излезе в края на 2016 година, а вторият – в средата на 2018 година, то излизането на третия сезон можем да очакваме едва през 2020 година. В най-добрия случай – в края на 2019 година.

Да си припомним, че сюжетът на сериала „Западен свят“ се базира на едноименния филм на гениалния Майкъл Крайтън, създал незабравими произведения. В „Западен свят“ е показан развлекателен парк от бъдещето, населен с роботи, които не се различават от обикновените хора. Роботите трябва да забавляват посетителите и да ги въвличат в разнообразни мисии. Мисиите и поведението на роботите се залагат чрез промяна на техния „фърмуер“. Но при последното обновяване, имащо за цел да направи поведението на роботите по-реалистично, някои от тях придобиват пълна свобода на действието, започват да си припомнят предишните си мисии и да следват собствени цели.

В новия сезон очакваме да бъде показан новия парк ShogunWorld с японска тематика. А в сайта на измислената компания Delos Destinations има информация за още четири парка. Очаква се това да бъдат увеселителните паркове от оригиналното произведение – парковете „Средните векове“ (Medievalworld) и „Древния Рим“ (Romanworld).

В класацията на IMDb, филмът Westworld има бал 8,9. Твърде малко са филмите с подобен много висок рейтинг.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари