HBO ще даде възможност да видите собствената си компания в „Силициевата долина“

2
452

Сериалът „Силициевата долина/Silicon Valey“ на HBO е истински хит, а основателят на Microsoft Бил Гейтс го определи като „любимия, най-реалистично отразяващ ситуацията в Силициевата долина сериал“.

Случвало ли ви се е някога да се замислите какво би било, ако притежавахте собствена компания в Силициевата долина? Е, сега може да разберете. Поне анимационно.

HBO ще даде възможност да видите име на собствена, измислена компания в 10-секундното анимационно интро въведение на сериала Силициевата долина с помощта на онлайн генератор на имена. Той ще позволи да поставите две думи по ваш избор в сложната последователност от заглавия и надписи в анимационното интро на сериала, което през няколки от сезоните включваше интересен хумор и отразяване на новини от реалния живот, шеги, лога на компании, включително и тези на Google, YouTube, Facebook, Uber и HP.

След като проектирате вашето творение, можете да го изтеглите като изображение, или като видео. Текстът ще се показва с големи червени букви в центъра на цветната анимация, където обикновено е изписано името на шоуто.

Онлайн генераторът е предназначен да популяризира шестия и последен сезон на шоуто за компютърните нърдове. Не всички думи обаче са позволени за изписване и генериране на анимационно видео с тях. Когато журналист от CNET опитва да направи видео с „MySpace“, получава следното съобщение за грешка:

„Грешка. 404. Страницата не е намерена. Но сериозно… Адвокатите ни казаха, че една или повече от въведените думи не са разрешени. Опитайте отново!“

Вероятно става въпрос за адвокатите по интелектуална собственост? Този малък онлайн инструмент наистина е в същия дух, в който е и цялото шоу – отлично пресъздава, чрез един измислен сюжет, какво е да работиш в Силициевата долина.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари