HBO Max ще стартира на начална цена от 14,99 долара на месец, същата като текущия абонамент за HBO в САЩ, съобщи NBC News в четвъртък. Изпълнителният директор на Warner Media, на която е собственост HBO, Джон Станки също смята, че април 2020 е идеалното време за стартиране на новата стрийминг услуга, според доклад. Платформата ще стартира първо в САЩ, а едва след това ще започне експанзията в Европа. Не е ясно дали и кога ще оперира в България. Тъй като понастоящем у нас съществува HBO GO, има голям шанс това да се случи и с HBO Max, но цената на новата стрийминг услуга ще бъде значително по-висока, от тази на HBO GO, и е напълно възможно у нас да няма пазар за нея.

HBO Max на Warner Media ще бъде пусната на пазара през пролетта на 2020 и ще включва култови сериали като „Доктор Ху“, „Приятели“, „Игра на тронове“, „Сексът и градът“, „Семейство Сопрано“, „Вийп“, „Gossip Girl“, „Улица Сезам“, „Чудотворната жена“, „Фантастични зверове“, като също ще присъстват и новите сериали на HBO, оригинални продукции и филми и сериали от партньорски мрежи (като Hulu и Showtime).

Към HBO Max ще бъдат добавени и предавания на Cartoon Network като Pretty Little Liars, Batwoman и Riverdale spinoff Katy Keene, тъй като CW приключва своето партньорство с Netflix.

Според доклада на NBC News в четвъртък спортните програми могат също да се присъединят към услугата HBO Max в бъдеще.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
pedro
pedro

Не разбрах каква е разликата от HBO GO