Host.bg представи новите си хостинг планове с до 80% отстъпка

1
23

Сървърни технологии, използвани в интернет гиганти като Google, Facebook и Wikipedia подобряващи потребителското взаимодействие с уебсайтовете и сигурността на корпоративната поща са част от обновените абонаментни планове на услугата споделен хостинг в Host.bg

За подобряване на бързодействието на клиентските уебсайтове, хостинг компанията залага на селекция от кеширащи системи, посредством Mamcached и LSCache оптимизация. Системата ще позволи увеличаване на скоростта, с която зареждат уебсайтовете с динамични бази данни благодарение на кеширане на информация в оперативната памет и бързодействащите SSD дискове на сървърите, предоставени от Host.bg.

Изцяло обновена е системата за създаване и възстановяване на архивните копия (backup), обявиха също от хостинг компанията. Новата R1Soft системата, която ще обслужва управлението на до 30 архивни копия за всеки уебсайт ще позволи на потребителите да избират отделни файлове или директории, които при необходимост ще бъдат възстановени в рамките на минути.

Премиум антиспам филтърът SpamExperts ще предпазва корпоративната поща на клиентите на Host.bg от получаването на имейл съобщения със спам, вируси и зловреден софтуер. Благодарение на собствена самоусъвършенстващa се технология, разположена на облачни сървъри по целия свят, SpamExperts филтърът ще предпази до 99,98% от получаването на нежелана поща, информираха от Host.bg

Клиентите на Host.bg могат да се възползват от достъпни хостинг решения за разработване на уеб проекти базирани на PHP, Perl, Python/Django, Ruby on Rails, като от компанията акцентират, че към настоящия момент са единствената българска хостинг компания, която предлага споделен хостинг за проекти разработени на последната версия PHP 7 на най-широко използвания програмен език.

Хостинг компанията обръща специално внимание на минимизиране на латентните натоварвания и усъвършенстване на сигурността на клиентските уебсайтовете, като интегрира поддръжката на мрежовия протокол SPDY, разработен от Google. Благодарение на нововъведението, Host.bg е единствената българска хостинг компания, която предлага HTTP/2 поддръжка на клиентски уебсайтове чрез новите си абонаментни планове за услугата споделен хостинг.

Новите хостинг планове на Host.bg ще се обслужват от последно поколение сървърни конфигурации, оптимизирани с LiteSpeed – високо производителен уеб сървър, като управлението на хостинг услугите от клиентите ще се осъществява с помощта на удобния cPanel – контролен панел.

Технологичните нововъведения ще бъдат налични за всички нови споделени хостинг планове. А в допълнение от Host.bg обявиха до 80% отстъпка от цената на годишния абонаментен план, за да направят максимално достъпна услугата за всички нови и настоящи клиенти, които желаят да се възползват от покупката на нов споделен хостинг план.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари