fbpx
-5.9 C
София

HP няма да предприемат подмяна на логото си

Най-четени

След като в мрежата се появи дизайнът на ново лого на Hewlett Packard, се появиха слухове, че американската компания ще предприеме фундаментални промени в организацията си. Говорител на HP, обаче, съобщи, че въпросният дизайн датира от 2008г, когато компанията си партнира с Moving Brands за разработка на нова маркетингова стратегия, създаването на нова идентичност и допълнителни елементи на марката като лого, графики и шрифтове.

Компанията използва някои от разработените дизайни, но съобщи, че няма никакво намерение да използва логото на Moving Brands. Ако HP бяха решили да използват новият дизайн, те щяха да променят не само логото си, но и продуктите си, тъй като предложената система през 2008г. обхваща както марката, така и философията на HP. Въпреки това се забелязва, че производителят използва някои от предложенията, видни при разработката на индустриалния дизайн на ноутбуците Envy.

Hewlett Packard през последните няколко години загубиха част от авторитета си на пазара, заради нарастващата конкуренция. Компанията, осъществила над 50 присъединявания през последните пет години, днес не представлява същия интерес за потребителите, както преди. Предложенията на Moving Brands се опитаха да възвърнат реномето на HP, които бяха водещи във всеки един сектор на пазара, където участваха.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини