Ако сте регистриран потребител на сайта HTCSense.com, това съобщение е важно за вас: Cnet.com докладваха, че от компанията ще изтрият всички потребителски данни, записани на сайта, след 30 април. Причината е обновяване на услугите. След посочената дата сайтът ще бъде спрян и цялата информация, която клиентите в момента използват, за да синхронизират контактите си, съобщенията си и историята на обажданията си, ще бъде изтрита.
От HTC съветват всички потребители да свалят под формата на .zip файлове съхранените им данни преди да са загубили ценната за тях информация. На този етап не е ясно какви промени ще бъдат въведени в Sense и кога сайтът ще заработи отново. Заплануваното му освежаване, обаче, е добра стъпка напред за китайската компания. Още през февруари някои от анализаторите започнаха да коментират, че потребителския интерфейс на Sense започва да „остарява“.
HTC успокоиха клиентите си, че те ще бъдат уведомени, когато обновената версия на сайта е готова. Междувременно, на официалния си сайт, те уведомиха всички как да свалят най-бързо и лесно информацията си. Първо, всеки трябва да влезе на сайта След това трябва да се регистрира с потребителското си име и парола. В секцията Account Overview ще видите бутон Download. След като го натиснете, .zip папката директно ще се изтегли на компютъра ви.
Компанията допълва, че ако някой има нужда от услуги за backup или определяне на местоположението на телефона, трябва да се отбие в Google Play и оттам да си изтегли приложение, което ще му послужи за тези цели.
Всичко важно от света на технологиите, директно в пощата ти.
С абонирането приемате нашите Условия и Политика за поверителност. Може да се отпишете с един клик по всяко време.
Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Google Новини, TikTok, Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iPhone, Huawei, Google Chrome, Microsoft Edge и Opera!