Huawei посочи преимуществата на своите 5G базови станции

4
924

Huawei публикува в своя официален сайт голяма статия, в която посочва приноса на компанията в развитието на мобилните мрежи от пето поколение и с какво оборудването на този китайски производител превъзхожда продуктите на другите компании.

Китайският технологичен гигант от самото начало участва в разработването на 5G, като на Huawei принадлежат повечето патенти за технологиите, свързани с работата на този стандарт. Използвайки оборудването на Huawei клиентите икономисват по около 10 000 евро за инсталирането и въвеждане в експлоатация на една 5G базова станция. И още, за нейното инсталиране не е необходим кран, понеже монтажът се извършва ръчно на малка височина с помощта на само няколко специалисти.

Базовата станция на Huawei консумира десет пъти по-малко електрическа енергия в сравнение с оборудването на другите производители. 5G базовата станция на Huawei е и с цели 70% по-компактна от другите решения. Теглото на базовата станция на Huawei е около 20 килограма, а нейните размери не превишават тези на обикновен куфар. За нормалната работа на една такава станция не са необходими кули, понеже тя може да бъде поставена навсякъде – на балконите, на стените, на покривите на сградите и т.н. Оборудването на Huawei е напълно защитено от неблагоприятните външни условия и може десетилетия да работи в условия на висока влажност и на открити пространства. На него не му оказват влияние валежите, включително дъжд, град и сняг.

Huawei отбелязва, че това оборудване е особено подходящо за европейските страни, в които има много исторически сгради и е важно да не се променя техния облик.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мой
Мой

Коментарите са излишни, китайците са велики!!!

ЖивкУ
ЖивкУ

Абе МОООЙ, сарказъм ли долавям. Ще ти бича един минус просто така, за спортъъъ.

Lordoff
Lordoff

Посочените точни цифи говорят за конкретно, неназовано изделие и марка, с което се сравняват. Пропаганда!

иБаси
иБаси

В еУропата за разлика от ФАЩ е забранено прякото сравнение на конкурентни продукти в рекламите. Промит мозък.