Huawei Fit – първият умен фитнес часовник на компанията

0
118

Когато става въпрос за умни устройства за носене, най-популярните екстри при джаджите определено са тези за фитнес. Независимо дали става въпрос за smartwatch създаден специално за това или такъв, който се мъчи да бъде всичко в едно, клиентите на джаджите ги използват най-вече докато спортуват. 

Изглежда от Huawei плануват да пуснат на пазара фитнес фокусиран умен часовник. Според изтекла информация, новото устройство ще носи името „Fit“. Появилите се снимки на него в интернет ни показват само как ще изглежда. Информация отностно точните характеристики на джаджата всеоще няма, но едва ли ще има изненади. Това което знаем е, че часовникът ще бъде с кръгъл дисплей и ще има дизайн подобен на Pebble часовниците. Екранът който ще бъде използван от марката е с „e-ink“ технология, което означава че той ще бъде монохромен и най-вероятно ще е същия модел който се изполва в Pebble 2. Както споменахме, устройството се фокусира да бъде най-вече фитнес тракър.

20161103113521453608

В прясно изтеклите изображения, екранът на Huawei Fit показва, че устройството ще бъде способно да следи колко сте пробягали, колко калории сте изгорили докато сте тренирали, но още по-важно от тези неща е това, че екранът ще изписва сърдечният ви ритъм и ще отчита тренировките ви по плуване. От последните две функции разбираме, че устройството ще бъде водоустойчиво и ще притежава сензор за сърдечен ритъм. Тези две екстри са изключително важни, за да се създаде една печеливша комбинация на пазара за умни часовници.

 

 

Освен тези неща, не знаем нищо друго за мистериозното устройство. От Huawei ще представят новият си смартфон Mate 9 по някое време този месец, така че е възможно тогава да бъде представен и Fit.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари