Hundred Zeros предлагат безплатни книги за Kindle

0
21

Amazon имат практиката от време на време да пускат електронни книги за Kindle безплатно. Тези издания обаче понякога се намират много трудно. Един уебсайт сега ще се опита да промени това. Hundred Zeros са събрали каталог, включващ голяма част от книгите, които Amazon предлагат безплатно. Каталогът се обновява всеки час, така че можете да сте сигурни, че винаги имате достъп до най-новите попълнения.

Най-новите заглавия се показват на заглавната страница на сайта. Ако искате да намерите определен тип книга има опция за търсене по категории, които включват всичко – от изкуства и забавление до пътуване. Има дори възможност да търсите книга по тема. Странното е, че няма търсене по автор.

След като сте си избрали книга трябва просто да натиснете изображението на корицата й и това веднага ще ви пренасочи към страницата в Amazon, откъдето да си я „купите“. Най-хубавото обаче е, че въпросните книги могат да се четат не само на електронния четец на Amazon, но и на компютъра, смартфона или таблета.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари