Inky възнамерява да промени представата ни за email

1
39

Новата компания за email софтуер Inky набра популярност през последните дни със своите планове да ни предложи значително по-добро използване на електронната поща на десктоп компютър, а в бъдеще – и на мобилни устройства, и уеб.

Фирмата пуска на пазара нов email клиент, който работи с популярните уеб пощенски услуги като Gmail, Yahoo!, Hotmail/Outlook.com, Apple iCloud email, както и с POP и IMAP. Освен това той трябва да предложи решение на някои наболели проблеми за потребителите на електронна поща днес.

Софтуерът на Inky не е просто поредния добре изглеждащ mail клиент, а според компанията той включва редица практически иновации, които ще направят този вид комуникация много по-лесна за използване. Сред тях са възможност за сортиране на писмата по релевантност, автоматично появяващи се „умни изгледи“ (smart views) и др.

Приложението организира автоматично писмата, отделя ъпдейтите от социалните мрежи, daily deals – съобщенията, нюзлетърите и други не толкова важни мейли и запазва в inbox-a на потребителя съществените писма. И според екипа на Inky, това е само началото, защото новият мейл клиент може да се учи от потребителите, превръщайки се постепенно в приложение, съответстващо максимално на техните навици.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари