Instagram въвеждат тагване в снимките

0
620

Instagram въвеждат нов раздел на име „Photos of You“ („Ваши снимки“), където ще се помещават всички снимки, в които сме и ние. Това, разбира се, ще става с помощта на тагване – функция, която потребителите на Facebook познават и ползват от години. Тук трябва да отбележим, че ще можем да тагваме единствено потребители на Instagram, не на Facebook въпреки, че единият сайт отдавна е част от другия.

Всички снимки, на които сме тагнати, ще се намират в отметката Photos of You, откъдето, разбира се, ще можем и да ги премахваме ако по някаква причина не ни харесват. Същите снимки ще могат да се виждат от всички само ако и профилът ви в Instagram е свободно достъпен за всички. Ако не е – никой няма да може да ги вижда освен вас.

Според специалистите по социални мрежи, новата функция ще е от най-голяма полза не толкова за обикновените потребители на сайта, колкото за брандовете. Ако някоя компания се регистрира като потребител в Instagram тя би могла да запълни отметката си Photos of You с тонове снимки на потребители заснети с техни продукти. Това е един вид безплатна реклама, от която несъмнено много фирми ще се възползват.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари