Instagram пусна „маски“ по аналогия със Snapchat

0
157

Социалната мрежа Instagram добави възможност за заснемане на видео или снимка за „истории“, използвайки „маска“ по аналогия със Snapchat, която добави такава функция още през 2013 година. За нововъведението беше съобщено в блога на социалната мрежа.

За да активирате филтрите е необходимо да натиснете върху иконата с лице в долния десен ъгъл на интерфейса на камерата. „Маските“ работят, както при обикновени снимки и видео, така и при създаването на Boomerang. Видеото и снимките, създадени с помощта на филтрите, могат да се публикуват в „истории“ или да се изпращат на приятели чрез личните съобщения.

Освен това, Instagram пусна функция за запис на видео отзад напред. С помощта на тази функция, можете да покажете „как водата се излива, като фонтан от чешмата, а не блика от нея“ — дават за пример разработчиците.

Освен това, в Instagram са се появили и нови стикери-хаштагове. Те ви позволяват при натискането върху такъв стикер, по време на гледане на „истории“ да виждате и други публикации, свързани с тази тема.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари