Instagram спря работа, най-големият срив в историята на социалната мрежа

4
1982
Instgram down
Instagram тази сутрин спря да работи. Записвайки по този начин един от най-големите сривове на мрежата в историята. Потребители от цял свят се оплакват от липса на услуга, като очевидно засегнатите не са само в една точка на земното кълбо.

Instagram не работи нито през мобилното приложение, нито дори през интерфейса за компютър, който се предлага от компанията.

Припомняме ви, че през миналата седмица създателите на визуалната социална мрежа Кевин Систром и Майк Кригър обявиха, че напускат компанията. Без да оповестяват точно причината. Кевин Систром бе ръководителят на Instagram, а Майк Кригър заемаше длъжността технически директор.

Авторитетното издание The New York Times обаче директно заяви, че причината за напускането е конфликтът между Марк Зукърбърг и основателите на Instagram. NYT счита, че съоснователите на компанията напускат, поради разногласия с притежаващата ги Facebook относно бъдещото развитие на визуалната мрежа.

Засега не е ясно, каква точно е причината за спирането на работата на мрежата. Но има много слухове и спекулации, свързани със събитията от миналата седмица.

Въпреки глобалния срив около 11:30 услугата започна да се възстановява за част от потребителите и нормалната и работа очевидно скоро ще е на лице.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
пипи
пипи

Големо чудо, голема работа.

ШерифОглу
ШерифОглу

Брееее, голяма работа. Ами ако махленското куче се изпръцка, списвача ще описва опокалипсис.

MCMXLVIII
MCMXLVIII

Йес! Кифльоците днес ще пропуснат да си качат навреме какво са закусвали, както и редовните им бюлетини от снимки по път за сутрешното фитнес-спа, маникюра или фризурата с грим. Бляк! ;D

ммм
ммм

Брей, няма с какво да запълните статията и се започва с драмата и спекулациите…. Браво! Чудесна работа….